Actuele Projecten.

Hierbij een overzicht van de meest recente projecten die wij in opdracht hebben. Deze pagina wordt dagelijks bijgewerkt.
Bent u op zoek naar een calculatie van een werk maar staat het hier niet vermeld, neem dan contact met ons op of meld uw werk aan via de site.

Niet elke opdrachtgever wil zijn project vermelden op  ‘actuele projecten’; het kan dus zijn dat het werk wat u zoekt niet staat vermeld, maar dat wij het wel in opdracht hebben en mogen delen. (wij publiceren ± 50 % van al onze projecten)

Wij respecteren de privacy van onze opdrachtgevers, wij verstrekken géén informatie over wie er aan welk werk rekent. Wordt er een werk gedeeld, dan hoort u dus niet van ons wie er nog meer aan rekenen.

(bij meerdere opdrachtgevers voor hetzelfde project geldt de voordelige kostenverdeling)

<script>n (function(i,s,o,g,r,a,m){i[\'GoogleAnalyticsObject\']=r;i[r]=i[r]||function(){n (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),n m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)n })(window,document,\'script\',\'//www.google-analytics.com/analytics.js\',\'ga\');nn ga(\'create\', \'UA-7055137-1\', \'auto\');n ga(\'send\', \'pageview\');nn</script>